TOP Party helyszínek

Persze, persze Oroszország nem csak Moszkvából áll, már csak azért sem, mert a dolce vita terén Szentpétervár is minimum tartja a lépést, de klubok, éjszakai szórakozóhelyek tekintetében talán – nemzetköziségük okán is –, mégis Oroszország mai fővárosának helyei viszik el a pálmát.

 

City Space

party-City_Space_Bar_Swissotel_Moscow.jpgMoszkva nem csupán történelmi látnivalóival, kulturális örökségével büszkélkedhet. Az utóbbi évek trendi buli-divatirányzataival nem csak felvette a ritmust, de szinte le is körözte a nemzetközi mezőnyt. Az orosz főváros szívében található City Space jó példa erre, ahol London, Párizs és New York legjobb klubjainak hangulatában bulizhatunk. A Swissotel Krasnye Holmy tetejére épített bárból különleges kilátásban és olyan különleges szórakozásban lehet részünk, melyet csak egy hűsítő pohár sör tud még jobbá tenni. A város fényei felett szórakozni igazán felemelő és feledhetetlen érzés, amelynél magasabban már csak a helyi árak mozognak.

 

Propaganda Bar

party-Propaganda-Bar.jpgIgazán kellemes hangulattal, laza életérzéssel várja vendégeit a Propaganda Bar, Moszkva szívében. Mivel itt a nevével ellentétben senki nem akar senkit meggyőzni, a klub igazán kedvelt az orosz középosztály körében. De akkor se lepődjünk meg, ha a szépséges teniszfenomén, Anna Kurnyikova is megjelenik a bárpultnál. Ennek ellenére a Propagandában konszolidált árakon szórakozhatunk. A főleg techno és acid-jazz zenét pörgető lemezlovasok csütörtökönként különleges bulival várják a táncos kedvűeket, de pénteken és szombaton is ajánlatos korán érkezni, ha élvezni szeretnénk a klub hangulatát. A hely vasárnap is nyitva tart: ilyenkor meleg party-t rendeznek, ami szintén egyre népszerűbb a városban.

 

Shop & Bar Denis Simachev Bar

party-Shop-and-Bar-Denis-Simachev.jpgA híres orosz dizájner Denis Simachev által tervezett szórakozóhely, izgalmas egyvelege a modern stílusnak és a szovjet „örökség” divat és hangulat világának. A nappal kávézóként üzemelő bár, este 10 óra után dögös night klubbá alakul, ahol az elektronikus zene világslágerei és az orosz popzene aktuális sztárjainak dalai szórakoztatják a közönséget. Helyet viszont nehéz találni, ugyanis a tehetősebb helyiek és a kreatív divatvilág elitje is szívesen tölti itt a szabadidejét. Az árak is természetesen ehhez igazodnak, ami a Denis Simachev bárt, még a köztudottan méreg drága Moszkvában is, kiemeli a tömegből. A legolcsóbb vodka 10 dollár, sört pedig már 8 dollárét kaphatunk – viszont a belépő mindig ingyenes.

 

Rai Bar

party-Rai-Club.jpgA leggazdagabbak szórakozóhelye a híres Rai Bar, ahol a moszkvai elit számolatlanul költekezik hétvégénként. A szuper-trendi ruhaköltemények a hölgyeken, az elegáns selyemöltönyök az urakon azonnal elárulják, hogy igazán különleges helyről van szó. Ennek megfelelően, nagyon szigorú face és dress kontroll várja a szórakozni vágyókat. Az enteriőr úgy lett kialakítva, hogy egy hatalmas vízesés közepén érezhetjük magunkat, aminek van is valóság alapja, hiszen a szórakozóhelyen tényleg van egy hatalmas vízesés, melyet a körkörösen elhelyezett tükrökkel varázsolnak 3D-s élménnyé. A kiszolgálás kifogástalan, az itallap olyan hosszú, hogy azt végigolvasni is kemény feladat. A leggazdagabbaknak külön bejáratú VIP részleget is kialakítottak, ahol teljes diszkrécióban élvezhetik a Rai Bar kellemes hangulatát.

Dyagilev diszkó

party-dyagilev.jpgElfogultság nélkül állítható, hogy a Dyagilev diszkó és klub Oroszország talán legjobb klubja. A hatalmas diszkó-színház olykor ezerfős tömeget is vendégül lát. Itt tényleg igaz a mondás miszerint „Moszkva sosem alszik”. A táncoló tömeg fölött repkedő légtornászok és akrobaták, a fantasztikus hatalmas kivetítőkön megjelenő látvány show-k és táncos lányok biztosítják a páratlan hangulatot. A klub színvonalát jól mutatja, hogy a híres komikus Jim Carrey, a brazil futballsztár Ronaldo, de még Mike Tyson is bulizott már itt. Az elektronikus zene orosz fellegvárában gyakori vendégek a külföldi sztár dj-k is, akik exkluzív „szettjeikkel” pezsdítik fel igazán a hétvégi éjszakák hangulatát.

Share on print
Cikk nyomtatása
Share on email
Cikk küldése