Top party-helyszínek

Horror Café, Johannesburg

Horror-Cafe.jpgA Johannesburg szívében található Horror Café neonzöld dekorációjával valódi horrorfilm hangulatot kölcsönöz a vérbeli nightclubnak, amely páratlan hangulatával várja az egész éjjel szórakozni vágyó közönséget. A jó hangulatról rengeteg lemezlovas és a kitűnő koktélokat, röviditalokat kínáló bár is gondoskodik. Akár hajnalig is táncolhatunk önfeledten a reggae, jazz, hip-hop, és house dallamokra, de aki szolidabb szórakozásra vágyik, az is biztosan jól fog szórakozni az egész éjjel folyamatosan zajló stand up comedyk hallatán.

Tokyo Star, Johannesburg

Ha egy igazán pezsgő hangulatú diszkót keresünk Johannesburgban, a legjobb hely a Tokyo Star, ahol a világ minden tájáról érkező dj-k kitűnő zenékkel alapozzák meg a jó hangulatot. Hétfőn este 9 órától indul a buli, ami egészen vasárnap hajnalig tart, a zene és táncimádók nagy örömére. Az italokról sem kell lemondani, hiszen a fellelhető legjobb röviditaloktól a kitűnő sörökön át a koktélokig, bármit rendelhetünk a mindig mosolygós személyzettől. Hab a tortán, hogy a hely nevének megfelelően, a Japán konyha különlegességeit is megkóstolhatjuk a teremben, vagy a külső teraszon, ahol a forró hangulatú éjszaka a csillagok látványával is gazdagodik.

Red Room, Johannesburg

Red-roomSkybar.jpgAz egyedülálló hangulattal és nevéhez illő módon különleges vörös belső térrel büszkélkedő Red Room igazi kuriózum a johannesburgi szórakozóhelyek között. A 2003-ban megnyílt klub, a lezser elegancia megtestesítője, amely alapfilozófiája szerint csak és kizárólag minőségi zenével várja vendégeit. A Red Roomban főként rock és old skool zenéket hallhatunk, amelyeket olykor az indiai zene dallamai tesznek változatosabbá. A saját, őrzött parkolóval büszkélkedő szórakozóhelyen, a zene mesterei mellett a mixerek is minden este kitesznek magukért.

VooDoo Lounge, Pretoria

VoodooLounge1.jpgA helyi éjszakai élet középpontja Pretoriában egyértelműen a VooDoo Lounge Nightclub. A több mint 500 férőhelyes exkluzív éjszakai szórakozóhely, Pretoria egyik legdrágább és legelegánsabb mulatója, amely a house, afro-jazz és RNB stílus kedvelőinek igazi fellegvára. A helyi dobosok, tűznyelők és táncosok mellett, gyakori fellépők a neves külföldi DJ-k, akik a szokásosnál is jobban felpörgetik az amúgy sem hidegvérű közönséget, amelynek tagjai, ha éppen nem táncolnak, a csodálatos díszítésben pompázó koktélokkal a kezükben társalognak, vagy élvezik a naplementét a teraszról.

Club Lambada, Pretoria

Aki hallotta már a bővérű brazil Lambadá-t, vagy látta a Lambada – A tiltott tánc című filmet, könnyen el tudja képzelni, milyen is lehet egy olyan hely, amely ezt a nevet viseli a Dél-afrikai Köztársaság fővárosában, Pretoriában. A house és pop rajongók kedvenc klubjában ráadásul a város legjobb hangtechnikáját és legtágasabb táncterét élvezhetjük az éjszakáig tartó bulik során, amelyeket a tükrökkel borított falak tesznek még izgalmasabbá. A csütörtöktől vasárnapig nyitva tartó klubban főként a középkorosztály tagjai szórakoznak, akik a szokottnál borsosabb árakat is szívesen megfizetik a luxuskörülményekért.

Share on print
Cikk nyomtatása
Share on email
Cikk küldése